Köp en ny eller begagnad bil Växjö

Köp din begagnade bil hos oss tryggt och säkert. Kjell Bergström bil i Växjö har under många år hjälpt människor hitta rätt bil. Vi älskar vårt arbete och att se människor finna rätt bil för just deras behov. Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett gott betyg. Tillsammans har vi lyckats hitta rätt bil. Vi vet också att behov ändras, familjer växer, människor flyttar. Livssituationer förändras och då finns vi här. Vi hjälper er finna en begagnad eller ny bil anpassad efter er.

En erfaren bilhandlare

För oss handlar det inte enbart om begagnade bilar, istället handlar det om att fokusera på våra kunders behov, krav och önskemål. Vi matchar rätt bil med rätt kund. Med mångårig erfarenhet och kompetens inom området ser vi till att din bilaffär blir ett beslut att glädjas åt.

Varför ska du välja Kjell Bergström Bil?

Vi har stor erfarenhet av begagnade bilar

För oss handlar det inte enbart om begagnade bilar, fokus handlar lika mycket om att fokusera på våra kunders behov, krav och önskemål. Vi matchar rätt bil med rätt kund. Med mångårig erfarenhet och kompetens inom området ser vi till att din bilaffär blir ett beslut att glädjas åt.

Finansieringsalternativ

Hos Kjell Bergström Bil får du inte bara tillgång till kvalitativa begagnade bilar, utan även flexibla finansieringslösningar som passar dig. Genom vårt samarbete med DNB Finans erbjuder vi både avbetalning och leasing för privatpersoner och företag. Vi skräddarsyr finansieringen baserat på dina unika behov. Välj den finansieringsform som passar dig bäst.

Vårt medlemskap i MRF

Vi är medlemmar i MRF, Motorbranschens Riksförbund. Detta är en extra trygghet för dig som kund. MRF ställer krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för trygghet, kompetens, service och rätt pris. Alla våra bilar är varudeklarerade och kontrollerade med MRF eller trafiksäkerhetsgaranti. Välkommen in till oss på en provtur!

Våra recensioner

Hans Årmann
Hans Årmann
2024-04-25
Provkörning av nya Mazda MX30 EV R gav mersmak. Supernöjd efter snart fem år med Cx30. Väntar på dragkrok 😉. Alltid lika trevligt bemötande.
Ola Mårtensson
Ola Mårtensson
2024-02-06
väldigt trevligt och bra bemötande .Har absolut inget att anmärka på
Saddam Ue
Saddam Ue
2024-01-30
Riktigt fin bilhall. Stort utbud av begagnade bilar.
Gert Ekelund
Gert Ekelund
2023-12-05
Bäst i växjö Gert
Lena Zariqi Henriksson
Lena Zariqi Henriksson
2023-07-21
Bra när man ska köpa bil. Kunnig och hjälpsam personal.
Mikael Wallenius
Mikael Wallenius
2023-01-08
Köpte min Mazda CX60, otroligt bra service och levererar vad de lovar
Jesper Jönsson
Jesper Jönsson
2022-12-07
Supertrevlig och kunnig personal!
Jahangir Zalzar
Jahangir Zalzar
2022-11-16
Jag var där för drygt en månad sedan med en kompis som skulle köpa en ny bil. Affären gick väldigt fint och smidigt till. En stor eloge till Fredrik Bergström för sin himla trevliga bemötande och profetionalitet. Jag har köpt och ägt många bilar i mina dagar men sällan träffat en mer ärlig och trevlig bilsäljare. Rekommenderar värmt ett besök där!
Göran Nilsson
Göran Nilsson
2022-11-13
Lånade bil över helgen mycket bra och trevlig personal Blev tyvärr ingen

Vanliga frågor och svar om köp av begagnade bilar

Hur går ett köp av begagnad bil till?

Många hittar våra bilar genom vår webbplats, blocket eller bytbil. Tar kontakt med oss på telefon eller mail och bokar in ett möte med provkörning och värdering av inbytesbil. När vi är överens på affären och skrivit kontrakt så ser vi till att montera eventuella tillbehör. Därefter så bokar vi in en leverans med kunden, vi hjälper till att teckna försäkring på bilen och göra en registrering med ägarbyte. Tryggt och smidigt.

Kan jag provköra bilen innan jag köper den?

Absolut! Vi rekommenderar alltid att du provkör bilen för att få en känsla för den och säkerställa att den uppfyller dina behov och förväntningar.

Vad finns det för fördelar med att köpa en begagnad bil?

Begagnade bilar är ofta betydligt billigare än nya bilar. Dessutom har de redan genomgått den största värdeminskningen, vilket innebär att deras värde inte sjunker lika snabbt som för nya bilar.

Erbjuder ni service, reparationer eller reservdelar?

Ja, för Mazda. Vänd dig då till vår auktoriserade serviceverkstad Växjö Autoservice AB. De har all den expertis och alla de verktyg som bara en auktoriserad verkstad kan ha.

Kan jag byta in min nuvarande bil?

Oftast går det bra, du kan använda din nuvarande bil som delbetalning vid köp av en begagnad bil hos oss. Vi gör en rättvis värdering av din bil och hjälper dig med bytet.

Hur kontaktar jag er för mer information?

Du kan ringa oss på 0470-195 80, maila info@kjellbergstrombil.nu eller besöka vår bilhall i Växjö på Hjalmar Petris väg 62. Rickard och Fredrik är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig genom hela köpprocessen.