Kjell Bergström bil

Sälj din bil till oss.

Till oss säljer du tryggt och säkert din bil. Kontakta oss för att berätta vad just du har att sälja.

PRISFÖRFRÅGAN PÅ DIN BIL:

Kjell Bergström bil

Vi köper din bil Växjö

Hos oss på Kjell Bergström Bil är det tryggt och enkelt att sälja sin gamla bil. Vi värderar och testar bilen i dess befintliga skick. Du behöver alltså inte göra några förberedelser. Du behöver inte heller tänka på det administrativa arbetet – vi löser eventuella lån och sköter ägarbytet. Att sälja en bil måste med andra ord inte alls vara svårt och krångligt.

Vi köper din bil! Vill du samtidigt köpa en bil, ny eller begagnad, erbjuder vi många olika bilar i flera olika prisklasser. Välkommen till Kjell Bergström Bil i Växjö när du vill ha en smidig och säker bilförsäljning!

Vår långa och breda erfarenhet och kompetens inom bilbranschen ger dig förutsättningarna för en riktigt lyckad bilaffär. Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

vi köper din bil växjö

Vanliga frågor och svar om köp av begagnade bilar

Hur går ett köp av begagnad bil till?

Många hittar våra bilar genom vår webbplats, blocket eller bytbil. Tar kontakt med oss på telefon eller mail och bokar in ett möte med provkörning och värdering av inbytesbil. När vi är överens på affären och skrivit kontrakt så ser vi till att montera eventuella tillbehör. Därefter så bokar vi in en leverans med kunden, vi hjälper till att teckna försäkring på bilen och göra en registrering med ägarbyte. Tryggt och smidigt.

Kan jag provköra bilen innan jag köper den?

Absolut! Vi rekommenderar alltid att du provkör bilen för att få en känsla för den och säkerställa att den uppfyller dina behov och förväntningar.

Vad finns det för fördelar med att köpa en begagnad bil?

Begagnade bilar är ofta betydligt billigare än nya bilar. Dessutom har de redan genomgått den största värdeminskningen, vilket innebär att deras värde inte sjunker lika snabbt som för nya bilar.

Erbjuder ni service, reparationer eller reservdelar?

Ja, för Mazda. Vänd dig då till vår auktoriserade serviceverkstad Växjö Autoservice AB. De har all den expertis och alla de verktyg som bara en auktoriserad verkstad kan ha.

Kan jag byta in min nuvarande bil?

Oftast går det bra, du kan använda din nuvarande bil som delbetalning vid köp av en begagnad bil hos oss. Vi gör en rättvis värdering av din bil och hjälper dig med bytet.

Hur kontaktar jag er för mer information?

Du kan ringa oss på 0470-195 80, maila info@kjellbergstrombil.nu eller besöka vår bilhall i Växjö på Hjalmar Petris väg 62. Rickard och Fredrik är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig genom hela köpprocessen.