Välkommen till ett personligt bilföretag!

Hos oss finner du inte bara nya bilar, vi har även många begagnade bilar i olika prisklass. Alla våra bilar är varudeklarerade och kontrollerade med MRF eller trafiksäkerhetsgaranti.

Att vi är medlemmar i MRF, Motorbranschens Riksförbund, är en extra trygghet för dig som kund. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris.

Välkommen in till oss på en provtur! Du finner oss på Hjalmar Petris väg i vår moderna och inspirerande försäljningsanläggning på 2.000 m2.

Finansiering

Hos oss får du inte bara bra bilar, vi kan erbjuda en bra finansiering av dem också. Via vår partner DNB Finans erbjuder avbetalning och leasing för både privatpersoner och företag. Vi anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. Vi vill helt enkelt att du ska ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Mazda Privatleasing av ny eller begagnad bil

Välkommen in till oss

Kanske drömmer du om en begagnad bil som underlättar i vardagspusslet eller tar dig till nya platser. Vi har begagnade bilar för de flesta tillfällen. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta en begagnad bil skräddarsydd för dina behov och önskemål. Kom förbi oss, provkör din bil idag! Välkommen till Kjell Bergström Bil i Växjö!