Finansiering

Hos oss får du inte bara bra bilar, vi kan erbjuda en bra finansiering av dem också. Via vår partner DNB Finans erbjuder avbetalning och leasing för både privatpersoner och företag. Vi anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. Vi vill helt enkelt att du ska ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Det är enkelt och smidigt att finansiera hos oss. Kreditansökan går snabbt och på bara några minuter får vi svar om den är godkänd. Bilen är säkerheten för krediten, du behöver inte blanda in andra tillgångar.

Utöver finansiering erbjuder vi låneskydd kopplat till ditt billån, en försäkring som ger dig och din familj ekonomisk trygghet om det oväntade skulle inträffa. Händelser som sjukdom, olycksfall och arbetslöshet medför ofta ett oväntat avbräck i ekonomin. Skulle något av det drabba dig ser din ekonomi betydligt ljusare ut om du varit förutseende och skaffat DNB Finans Låneskydd.

Välkommen in till oss på en provtur! Du finner oss på Hjalmar Petris väg i vår moderna och inspirerande försäljningsanläggning på 2.000 m2.

Mazda Privatleasing av ny eller begagnad bil

Välkommen in till oss

Kanske drömmer du om en begagnad bil som underlättar i vardagspusslet eller tar dig till nya platser. Vi har begagnade bilar för de flesta tillfällen. Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta en begagnad bil skräddarsydd för dina behov och önskemål. Kom förbi oss, provkör din bil idag! Välkommen till Kjell Bergström Bil i Växjö!