Visa

Sälja eller köpa bil genom oss?

Kontakta oss på 0470-19580 info@kjellbergstrombil.nu eller genom att fylla i dina kontaktuppgifter nedan.

 

Kommentar

Jag godkänner att mina uppgifter används för att bli kontaktad.

Privatleasing & tjänstebil

Det är inte alltid enkelt att snabbt svara på vad som är den bästa lösningen rent generellt när det gäller att skaffa en privatleasad bil eller tjänstebil. Det är precis därför du ska besöka oss på Kjell Bergström Bil i Växjö för att få veta allt du behöver inför ditt bilköp.

 

PRIVATLEASING

Att finansiera sin bil genom privatleasing hos Kjell Bergström Bil är både bekvämt och prisvärt sett till ett traditionellt bilägande. Som du säkert redan vet så får du en ny bil utan kontantinsats eller låneskuld, dessutom med service och försäkring. Vid en privatleasing hos oss är det körglädjen du äger.

 

Ditt första steg - känn på körglädje och komfort

Vår första rekommendation för dig som vill komma igång med privatleasing är att provköra våra olika modeller från Mazda och Mitsubishi. Det är ett bra första steg att ta då du vill ha en bil som stämmer överens med dina önskemål och behov. Efter du valt bilmodell och extrautrustning kan vi utifrån dina val ge dig din slutgiltiga månadskostnad. Det kommer ge dig maximal kontroll över dina bilkostnader, utan överraskande avgifter.

 

Vanliga frågor gällande privatleasing
 

Vilka avgifter tillkommer?

De avgifter som tillkommer utöver din månadskostnad är Trafikverkets avgifter samt bränsle. Dagen då du hämtar ut din bil betalar du din skylt och registreringsavgift. Utöver det tillkommer den årliga fordonsskatten, något du slipper om du väljer någon av våra miljöklassade bilar.

Vad kan jag välja för extrautrustning vid privatleasing?

Du kan göra de tillval du känner för, exempelvis välja en dragkrok. För varje tillval tillkommer en högre månadsavgift. Tillbehören tillhör bilen och ska sitta kvar på bilen den dagen du lämnar tillbaka den. Någon fast utrustning inuti eller utanpå bilen får inte installeras på egen hand.

Vem kontaktar jag vid eventuella frågor eller problem?

Vad det än gäller är vi på Kjellbergström Bil din kontakt. Till oss vänder du dig med problem och alla tänkbara frågor du kan ha.

Vad gör jag om jag skulle krocka?

Då tar du och kontaktar ditt försäkringsbolag.

 

Varmt välkommen in i vår bilaffär på Hjalmar Petris Väg i Växjö – hos oss får du uppleva äkta körglädje och komfort!